Hankasalmi 2007

Annikki Saari-Kokkonen loi Vanhan Hallan maisemissa rantakalaillassa Armisveden rannalla
katsauksen talon ja sen väen vaiheisiin. Annikin äidistä piti tulla Vanhan Hallan emäntä, mutta toisin kävi. Tarina löytyy KauppisViesteistä.

Terttu Matilaisen valmistamaa ruokaa kiiteltiin. Tässä otetaan iltapalaa iltamien tauolla.

Pelimanni Erkki Kauppinen (haitari) Viitasaarelta monivuotisen soittajakaverinsa
(vilupelimanni Arvo Minkkinen istumassa välillä) kanssa toi mukavaa tunnelmaa rantakalaan. Ja löytyipä yllätysesiintyjäkin, Hannu Kokkonen johti yhteislaulua ja esitti tilanteeseen mukavasti sopivan runon. Kiitoksia kaikille esiintyjille.

Anja ja Mauri Muinonen Lahdesta iltamatanssien aikana. Muinoset ovat uskollisia sukujuhlissa kävijöitä.

Nuorta väkeä rantakalaillassa lauantai-iltana 14.7.

Kuvakavalkadi 50-luvun asuista. Moni oli kiitettävästi noudattanut ohjetta ja pukenut päälleen
50-luvun tamineita iltamiin. Kuvakavalkadi oik.ylh. Parhaan asun valitsi Mirjami Kauppinen ja sen kunnia sai Antti Kinnunen. Lieneekö valintaan vaikuttanut myös, että Antti ajoi urhoollisesti sateessa Vettori-hevosella viitisen kilometriä juhlapaikalle. Antin 50-luvun asu on nähtävissä etusivulla. Mutta moni muukin olisi ollut oikeutettu saamaan ykkköspalkinnon niin upeita asuja oli esillä.

Vieraita Andorrasta asti. Gill Rossell ja Irmeli Kauppinen. Irmelin vieressä hänen äitinsä Maija-Liisa,
jonka edesmennyt puoliso Voitto K. (1927-2005) oli Kauppisten sukuseuran monivuotinen sihteeri.

Korhosen linjuri 50-luvulta odottaa rantakalaan lähtijöistä. Itse linja-autoyrittäjä Korhonen sen ajan virka-asussa.

Maiju Hänninen, 12 vuotta ja sukujuhlien avaus: Suvivalssi.

Ruotsista tulleita sukulaisia haastattelussa. Kinnulasta lähtöisin oleva Tapio K. on menestyvä
kuljetusalan yrittäjä Tukholman alueella. Vieressä vaimo Greta.

Iltamissa edessä Reino K vierellään Riitta-vaimo. Riitta esitti humoristisen puheenvuoron ja yllätys-
numerona duetto Reino ja Riitta ilahdutti yleisöä laulullaan.

Suurlähettiläs Markku K vaimonsa Eevan kanssa osallistui sukujuhliin. Markku toi omassa
puheenvuorossaan 15.7. esille perheen merkitystä eri maissa ja missä taloudellisessa tilanteessa
monissa maissa ollaan. Vaikeuksia on, mutta toivoa ei ole heitetty. Myös me jokainen yksilönä voimme auttaa. Markun kautta jatkui myös sukupolvien ketju. Markun isä Hannes oli sukuseuran ensimmäinen puheenjohtaja. Ja yllätys yllätys, Hanneksen vaimon nimi oli myös Eeva.

Rantakala maistui myös Vanhan Hallan vanhalle isännälle Martti K:lle, mutta ihmekäs tuo.Piti kiireesti
organisoida tilapäiskatokset Armisveden rantaan, kun vettä satoi koko ajan.

Sukujuhlien aktivistiporukka hieman ennen vieraiden saapumista. Vasemmalta Antti Kinnunen,
juhlatoimikunnan pj. Helka Manninen, Martti K, Marjatta Teittinen, Helkan mies Veikko, Risto K ja Antero K. Kuvasta puuttuu kuvan ottanut Mirjami K.

Kunniajäsenet Matti K Iisalmen Peltosalmelta ja Martti K. Hankasalmelta.

Sukukokouksen ensikertalaisia Liedosta; Jyrki K ja vaimo Terttu Hallan tuvan jykevän uunin edessä.