KauppisTuotteet

SUKUSEURALLA ON MYYNNISSÄ SUKUTUTKIMUKSIA JA RUNSAS VALIKOIMA MUITA KAUPPIS-TUOTTEITA

Sukuseurassa on käynnistynyt uusi hallituskausi 2019-2022 ja toimitsijoissa on tapahtunut muutoksia. Olemme myös avaamassa kotisivuja osoitteessa https://kauppistensukuseura.yhdistysavain.fi. Murroskausi saattaa aiheuttaa tietokatkoksia, joten epäselvissä tapauksissa ottanette yhteyttä margitvaisanen@gmail.com, 044 324 4953.

Tilauslomake toimii niin kauan kunnes uudet sivut on testattu.

Tilaukset toimitetaan kirjeenä tai postipakettina ja hintoihin  lisätään postituskulut. Lisää tilattava kpl-määrä tuotteen kuvauksen viereen. Lisää myös tilaajan osoitetiedot,  sposti ja puhelinnumero. Muut tilaukseen liittyvät tiedot voit lisätä Lisätietoja tilaukseen liittyen -kenttään.

Sukuseuran hallitus on joutunut tarkistamaan Kauppis-tuotteiden hintoja maaliskuun 2019 kokouksessa. UUSI HINNASTO on julkaistu viimeisessä KauppisViestissä nro 1/2019, joka on luettavissa ko linkissä.

Alla olevassa taulukossa pätee sukukirjojen hinnat, muiden tuotteiden hintoihin on tullut korotuksia.

Kuvissa kaulariipus, solmioneula, rintamerkki, pöytästandardi sekä Isännän/Sukuseuran viiri.

kpl
TARJOUSHINTAAN (entinen hinta 20 €). Tätä sukukirjaa käytetään rinnan Ylä-Savon Kauppisten Sukukirja yhden kanssa.
kpl
Hyvä lisä sukukirjojen tutkimiseen.
kpl
Julkaistu v. 1995, tunnetaan myös nimellä Viitasaaren Kauppiset.
kpl
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.