KauppisTuotteet

SUKUSEURALLA ON MYYNNISSÄ SUKUTUTKIMUKSIA JA RUNSAS VALIKOIMA MUITA KAUPPIS-TUOTTEITA

Tilaukset toimitetaan postiennakolla ja niihin lisätään postituskulut. Lisää tilattava kpl-määrä tuotteen kuvauksen viereen. Lisää myös tilaajan osoitetiedot (sekä sposti ja puhelinnumero) sille varattuun kenttään. Muut tilaukseen liittyvät tiedot voit lisätä Lisätietoja tilaukseen liittyen -kenttään.Tuotetilausasioissa voi olla myös spostitse yhteydessä sukuseuran tuotevastaavaan Janne Kauppiseen, janne.kauppinen@kymp.net

TÄRKEÄ TIEDOTUS: Tilauslomakkeella tilaajan osoitetiedoissa tulisi ilmoittaa postiosoitteen lisäksi SÄHKÖPOSTIOSOITE JA PUHELINNUMERO, mistä tarvittaessa tavoitetaan.  Asia on tullut ilmi, kun tuotteita on ollut tilapäisesti loppu varastosta.  Akuutisti Ylä-Savon sukukirja I - toimituksissa on viivytyksiä, kunnes saamme täydennystä kirjapainosta. Sukuseuralla ei ole mahdollisuutta tiedottaa asiakkaita toimitusten aikatauluista ilman toimivia yhteystietoja.  Eli nyt, jos on tilaajia, jotka odottavat tuotteitaan, pyydetään ystävällisesti lähettämään sukuseuran tuotevastaavalle  viestiä sähköpostitse.

Kiitämme Kauppis-tuotteiden ystäviä kärsivällisyydestänne ja pahoittelemme käytännön toteutuksissa tapahtuneita viivästyksiä.

Kuvissa kaulariipus, solmioneula, rintamerkki, pöytästandardi sekä Isännän/Sukuseuran viiri.

kpl
TARJOUSHINTAAN (entinen hinta 20 €). Tätä sukukirjaa käytetään rinnan Ylä-Savon Kauppisten Sukukirja yhden kanssa.
kpl
Hyvä lisä sukukirjojen tutkimiseen.
kpl
Julkaistu v. 1995, tunnetaan myös nimellä Viitasaaren Kauppiset.
kpl
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.