KauppisViestit 2005 -

Toimitus ottaa vastaan mielellään sukutarinoita ja juttuja julkaistavaksi. Aineiston pitäisi olla päätoimittajalla  aina 1,5 kk ennen taittoa eli kevätnumeroon noin 15.3 mennessä ja joulunumeroon 15.10 mennessä:  margitvaisanen@gmail.com. AIneiston  jättöpäivät on ohjeelliset,.

Kun lähetätte kirjoituksianne, niin huomioinette, että tarinoihin liittyvät kuvat tulisi lähettää erillisenä liitteenä ja  kuvatekstit voi kirjoittaa esim. tarinan loppuun ja jos haluaa kuvat nimenomaiseen paikkaan tekstissä, tulee se merkata selkeästi. Toivomuksia lehden sisällöstä voi myös lähettää samaan osoitteeseen.

KauppisViesti siirrettiin luettavaksi jäsensivustolle vuoden 2017 alusta eikä sisältöön näin ollut enää suurella yleisöllä pääsyä. Tämän muutoksen tarkoituksena oli  parantaa jäsenistön etuja ja tietosuojaa. Myös julkaisemisen kynnyksen odotettiin madaltuvan. Käytäntö on kuitenkin osoittanut, että lehden julkaiseminen kotisivuilla julkisesti luettavana puoltaa paikkaansa. Toivottuja vaikutuksia ei ole ollut.

Kevään 2019 lehti on ilmestynyt toukokuun alussa ja on luettavissa viimeisenä tässä lehtikokoelmassa. Numero sisältää mm.  uutta tietoa sukututkimuksesta ja sukutapaamisen ohjelman.