KauppisViestit 2005 -

Toimitus ottaa vastaan mielellään sukutarinoita ja juttuja julkaistavaksi. Aineiston pitäisi olla päätoimittajalla  aina 1,5 kk ennen taittoa eli kevätnumeroon noin 15.3 mennessä ja joulunumeroon 15.10 mennessä:  margitvaisanen@gmail.com. AIneiston  jättöpäivät on ohjeelliset,.

Kun lähetätte kirjoituksianne, niin huomioinette, että tarinoihin liittyvät kuvat tulisi lähettää erillisenä liitteenä ja  kuvatekstit voi kirjoittaa esim. tarinan loppuun ja jos haluaa kuvat nimenomaiseen paikkaan tekstissä, tulee se merkata selkeästi. Toivomuksia lehden sisällöstä voi myös lähettää samaan osoitteeseen.

Kevään 2019 lehti on ilmestynyt toukokuun alussa ja on luettavissa viimeisenä tässä lehtikokoelmassa. Numero sisältää mm.  uutta tietoa sukututkimuksesta ja sukutapaamisen ohjelman.

KauppisViesti nro 2_2019 on painossa (28.11.2019). Jakelu myöhästynee postilakon vuoksi, todennäköisesti ei ehdi jouluksi.

Katsomme mahdollisuuksia lähettää spostitse sähköisenä, jos jäsenrekisteriin on ilmoitettu Spostiosoite

Kotisivulle julkiseen jakeluun ei lehti enää tule, vaan  jäsenistölle avattaville omille sivuille.