Sukuseuran perustamiskokous 2.5.1955

Kauppisten sukuseuran perustamiskokous pidettiin Helsingin NMKY:n juhlasalissa Vuorikatu 17 toukokuun 2.päivänä 1955. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin rovasti Hannes Kauppinen ja sihteeriksi lainopinkandidaatti Sakari Kauppinen. Kokouksessa merikapteeni Paavo Kauppinen esitti katsauksen suvun historiaan.

Kokouksessa päätettiin yksimielisesti perustaa Kauppisten sukuseura. Valmistelevaan toimikuntaan valittiin seuraavat henkilöt: agronomi Elina Kauppinen, rovasti Hannes Kauppinen, merikapteeni Paavo Kauppinen, lainopinkandidaatti Sakari Kauppinen ja ekonomi Kalevi Kauppinen. Varajäse- niksi valittiin tekstiilitaiteilija Ilmi Kauppinen ja herra Emil Kauppinen.

Kokouksen pöytäkirjasta selviää, että kokoukseen osallistui yli 30 henkilöä eli edellä mainittujen lisäksi veturinkuljettaja Tauno E. Kauppinen, herra Johan Erik Kauppinen, herra Torsten Kauppinen, insinööri Arvo Allan Kauppinen, yht.kand. Judith Kauppinen, opiskelija Juhani Kauppinen, ylioppilas Pauli Kauppinen, fil.yo Kaisa A. Kauppinen, postivirkailija Aila Kauppinen, koululainen Terttu Kauppinen, vääpeli Martti Kauppinen, rakennusmestari Risto Kauppinen, graafinen taiteilija Eine Kauppinen, hotellin emäntä Vuokko Kauppinen, keramiikka taiteilija Eva Kauppinen, asentaja Lauri Ilmari Kauppinen, rouva Senni Kauppinen, rouva Salme Eklund, ekonomi Matti Ilmari Kauppinen, kansakoulunopettaja Lauri Kauppinen, kylmäkkö Mandi Kauppinen, maanviljelijä Olavi Kauppinen, rouva Lyyli Vartiainen, herra Armas Kauppinen, herra Lars Olof Kauppinen, maisteri Eeva Könni-Kauppinen ja toimistoapulainen Aino Elisa Kauppinen.

Yhdistysrekisteriin seura merkittiin 21.2.1958.