Sukuseuran puheenjohtajat

Sukuseuran sääntöjen mukaan sukukokous valitsee seuran puheenjohtajan ja nykyisin myös varapuheenjohtajan sekä viisi jäsentä hallitukseen kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Puheenjohtajat

- Rovasti Hannes Kauppinen, Oulu, Helsinki, vuosina 1956-1976. Hänelle on luovutettu 10.8.1980 sukumerkkisarjan ensimmäinen kultainen rintamerkki.
- Maanviljelijä Paavo Kauppinen, (Rapakon Paavo) Vieremä, vuosina 1976-1989.
- Maanviljelijä Vilho Kauppinen, Hankasalmi vuonna 1989. Hän kuoli pian valinnan jälkeen joten sääntöjen mukaan puheenjohtajan tehtäviä hoiti hallituksen vanhin jäsen taiteilija Ilmi Kauppinen Keravalta vuoden 1992 sukukokoukseen saakka.

– Ylilääkäri Matti Kauppinen, Iisalmi, vuosina 1992-2004.
– Yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM) Risto Kauppinen, Vantaa, vuosina 2004-2010.
– Hallintotieteiden maisteri (HTM) Asko Kauppinen, Vieremä, vuosina 2010 -

Kunniajäsenet

-sukuseuran hallituksen esityksestä sukukokous voi valita seuralle kunniajäseniä, jotka ovat FT,VT, YTT Paavo E, Kauppinen, Helsinki, mv. Paavo Kauppinen, Vieremä, Ylilääkäri Matti Kauppinen, Iisalmi, mv. Martti Kauppinen, Hankasalmi ja YTM Risto Kauppinen, Vantaa.