Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/vhosts/kauppistensukuseura.net/httpdocs/includes/menu.inc).

Lahjoituksia kaivataan sukututkimukseen

Haluatko tukea sukututkimusta lahjoituksella?

Sukututkimus on oleellinen osa sukuseuramme toimintaa. Meneillään on dna-näytteisiin pohjautuva tutkimus Ari Kolehmaisen johdolla. Siitä on jo saatu mielenkiintoisia tuloksia, mutta kaivataan lisää näytteitä eri Kauppis-haaroista. Kirja tutkimustuloksista on tarkoitus julkaista parin vuoden päästä.  Pekka Kauppinen Joensuusta tutkii puolestaan Pohjois-Karjalan Kauppisia.

Lisäksi on useita mielenkiintoisia tutkimushankkeita, joita ei ole voitu käynnistää rahapulan takia.  Vetoamme sukuseuran jäseniin. Lahjoita muutama kymppi tai enemmän Kauppisten sukuseuran lahjoitustilille FI04 1078 3500 4545 99. Otamme vastaan myös testamenttilahjoituksia.

Lahjoitukset mahdollistavat esimerkiksi:

1. Dna-pohjainen tutkimus suvun eri haaroista saadaan kirjan muotoon.

2. KauppisViesti jatkaa ilmestymistään monipuolisena suvun lehtenä ja se jaetaan kotiin myös paperilehtenä.

3. Voimme esim. toteuttaa ”video-historiamatkan” Kauppisten suvun historiallisille asuinpaikoille. Tällaisen on Jarmo Ahlstrand toteuttanut mm. Tiitisten suvulle. Video olisi laajempaakin yleisöä kiinnostava lisäys Kauppis-tuoteperheeseen. 4. Voimme koota tarinoita vanhoista ajoista kirjaksi Jos sukuseura ja tieto suvun varhaisista vaiheista on sinulle tärkeä, tee lahjoitus sukututkimustilille. Olemme kiitollisia pienestäkin lahjoituksesta.