Tärkeä tiedotus ks. Kauppis-tuotteet

Tilauslomakkeella tilaajan osoitetiedoissa tulisi ilmoittaa postiosoitteen lisäksi SÄHKÖPOSTIOSOITE JA PUHELINNUMERO, mistä tarvittaessa tavoitetaan.  Asia on tullut ilmi, kun tuotteita on ollut tilapäisesti loppu varastosta.  Akuutisti Ylä-Savon sukukirja I - toimituksissa on viivytyksiä, kunnes saamme täydennystä kirjapainosta. Sukuseuralla ei ole mahdollisuutta tiedottaa asiakkaita toimitusten aikatauluista ilman toimivia yhteystietoja.  Eli nyt, jos on tilaajia, jotka odottavat tuotteitaan, pyydetään ystävällisesti lähettämään sukuseuran tuotevastaavalle  viestiä sähköpostitse.

Kiitämme Kauppis-tuotteiden ystäviä kärsivällisyydestänne ja pahoittelemme käytännön toteutuksissa tapahtuneita viivästyksiä