Uudet yhteydenottotiedot

Yhteydenotoissa kotisivujen kautta  sukuseuraan on ilmennyt teknisiä ongelmia, joten ottanette yhteyttä suoraan alla mainittuihin toimitsijoihin asiasta riippuen:

Jäsenasiat: sukuseuran sihteeri Raija Ollila; raija.ollila@dnainternet.net, puh. 050 3436 977

Kauppis-tuotteet: tuotevastaava Janne Kauppinen; janne.kauppinen@kymp.net; puh. 044 2762 276

Sukututkimukseen liittyen pj Margit Väisänen-Vänskä; margit.vaisanen@gmail.com; puh. 044 3244 953 sekä tuotevastaavaan Janne Kauppiseen, ks. ed.

Muissa kuin em. asioissa voitte ottaa yhteyttä joko hallituksen puheenjohtajaan Margit Väisänen-Vänskään tai varapuheenjohtajaan Olli Kauppiseen, olli.kauppinen8@gmail.com.

Hallituksen muiden jäsenten yhteystiedot on ilmoitettu KauppisViestissä sekä kotisivujen sukuseura - linkissä.